Мед Атлант

Кабмін розширив перелік дозволених під час карантину видів діяльності

На засіданні 25 березня Уряд прийняв зміни до постанови КМУ №211 «Про запобігання поширення на території України коронавірусу СОVID-19», та зняв заборону зі здійснення деяких видів діяльності у період карантину.

Про це повідомляє пресс-служба Міністерства економіки.

Зокрема, уряд скасував заборону щодо оптової торгівлі харчовими продуктами, торгівлі ветеринарними препаратами, здійснення ветеринарної практики, продажу кормів, пестицидів і агрохімікатів, насіння і садивних матеріалів, пише “Суспільне“.

Крім того, Кабмін пом’якшив умови пасажирських перевезень,  які здійснюються підприємствами для виробничих потреб.

В уряді наголосили, що обов’язковою умовою здійснення зазначених видів діяльності, а також під час пасажирських перевезень, є забезпечення відповідного персоналу, водіїв і пасажирів засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

Як зазначається у повідомленні, зміни напрацьовані на основі звернень та консультацій, проведених з представниками Європейської бізнес-асоціації, Американської торгівельної палати, Національної асоціації виробників дитячого харчування, молочноконсервної та сокової продукції, Спілки молочних підприємств, Спілки українських підприємців, Асоціації виробників молока, Асоціації лікарів ветеринарної медицини дрібних тварин, а також низки інших зацікавлених сторін.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...