Мед Атлант

У Франківську померла лікарка, яка понад 45 років присвятила лікуванню дітей

9 квітня на 74-му році життя померла лікар-педіатр Міської дитячої поліклініки (педіатричне відділення №2 по вулиці Тичини) Ірина Приходько.

Про це повідомили на сторінці КНП “Центр первинної медичної і консультативно-діагностичної допомоги Івано-Франківської міської ради” у Facebook.

У повідомленні йдеться, що лікарка пішла з життя після нетривалої хвороби. Ірина Приходько понад 45 років присвятила лікуванню та оздоровленню дітей.

Ірина Павлівна була професійним лікарем з великим досвідом, добра, турботлива, ввічлива, спеціаліст своєї справи. А коротко – “НАЙКРАЩИМ ПЕДІАТРОМ У СВІТІ”, так відгукувалися про неї мами її маленьких пацієнтів, – йдеться у повідомленні. – Людина, яка багато пережила за своє життя, але була великим оптимістом, вона була веселою і компанійською, жила і раділа світу, людям, що оточували її, – йдеться в дописі.

Колеги померлої розповіли, що жінка померла в Івано-Франківській центральній міській клінічній лікарні. У неї діагностували двосторонню пневмонію і підозрювали Covid-19, матеріали відправили на ПЛР-дослідження, передає “КУРС“.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...