Мед Атлант

Віртуальний балет: як прикарпатець Назар Яцишин виступав у фіналі “Голосу країни”. ВІДЕО

Вчора, 26 квітня, пройшов фінал та супер фінал 10-го ювілейного сезону “Голосу країни”.

У фіналі позмагалися 20 артистів, четверо з них пройшли у супер фінал, де виконали пісню, з якою прийшли на проект. Перемогу у шоу здобув Роман Сасанчин, переможець “Голосу. Діти”. Як і минулого разу, в команді франківки Тіни Кароль.

Через епідемію коронавірусу та карантин вчорашній ефір пройшов в особливому форматі. Учасники виступали на спеціальній інтерактивній сцені, а гості з-за кордону співали свої пісні в онлайн-трансляції. На інтерактивних дошках, встановлених біля сцени, учасникам аплодували віртуальні глядачі, а судді коментували виступи конкурсантів в онлайн-режимі.

У фіналі виступив прикарпатець Назар Яцишин. Хлопець виконав пісню “It’s Alright”. А супроводжував його виступ віртуальний балет учасників “Танців з зірками”.

Назар, який ти талановитий, який голос, – прокоментувала виступ нашого земляка Тіна Кароль.

А його тренер Дан Балан візначив:

Назарчик, це було сильно. Це було те, про що ми говорили. Це потенціал, який всередині тебе, в який ти в принципі не вірив до цього шоу.  Ти дуже швидко зрозумів, дуже швидко повірив – і вийшла “бомба”.

Нагадаємо, що прикарпатець Назар Яцишин вразив тренерів та глядачів на сліпих прослуховуваннях “Голосу країни”. До хлопця повернулися три крісла – і він продовжив участь у проєкті в команді Дана Балана.

Сам Назар родом з селища Брошнів-Осада, що на Рожнятівщині. Але зараз живе у Львові, де працює вчителем історії.

Далі у проєкті нашому земляку вдалося здобути перемогу у “вокальних боях” та отримати заслужений “стілець” у “нокаутах”. А  разом з тим і місце у фіналі десятого ювілейного сезону шоу.

Поміж тим він презентував авторську пісню «Падаю» під псевдонімом NazarYaВона увійде до до майбутнього дебютного альбому «Літаю». Та виступив на сцені Національного відбору на Євробачення у складі гурту MOONZOO feat. F.M.F. Sure – Maze.

Після свого тріумфу на “сліпих прослуховуваннях” Назар поділився  з нами у інтерв’ю, що його випадок довів – можливо все. Він розповів, що свої сили на “Голосі країни” пробує вже вп’яте – і лише ця спроба стала успішною.

Згодом у ще одній розмові прикарпатець розповів нам про непросту підготовку до фіналу «Голосу країни» в умовах карантину. Та поділився, що, на його думку, у шоу «Переможе той, хто зможе це пройти».

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...