Мед Атлант

На Коломийщині до 5 років тюрми засудили чоловіка, який по-п’яні порізав знайомого

Вироком Коломийського міськрайонного суду за участю Коломийської місцевої прокуратури до 5 років позбавлення волі засуджено жителя району за спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження та носіння холодної зброї без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 121, ч. 2 ст. 263 КК України), повідомляє прокуратура області.

Прокурором у судовому засіданні доведено, що 18.01.2020 засуджений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час словесного конфлікту наніс потерпілому численні удари в область живота та грудної клітки, спричинивши останньому тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя.

Експертизою встановлено, що ніж, яким зловмисник наносив удари, є холодною зброєю колючо-ріжучої дії.

Нагадаємо, 18 cічня о 16:00 на лінію «102» поступило повідомлення, що в с. Голосків виявлено чоловіка, який лежить на дорозі з явними тілесними ушкодженнями. Правоохоронці оперативно прибули на місце події і встановилши, що між двома мешканцями села виник словесний конфлікт. У подальшому 46-річний чоловік, будучи напідпитку, спричинив 40-річному знайомому тілесні ушкодження у вигляді ножових поранень. Через такі дії потерпілий отримав проникаючі ножові поранення грудної клітки і з місця події його медики госпіталізували.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...