Мед Атлант

У Рожнятівській ЦРЛ травмпункт та приймальне відділення переформували під інфекційне

В Рожнятівській лікарні збільшили кількість місць для лікування коронавірусних хворих.

Таке рішення прийняв директор лікарні у зв’язку зі зростанням кількості хворих та за дорученням районної влади. Сьогодні лікарня може надати допомогу 52 пацієнтам, у яких є підозра або підтверджений випадок коронавірусної інфекції, повідомили у пресслужбі медзакладу.

Відділення невідкладної екстреної допомоги з травмпунктом, так зване приймальне відділення, переформатовано в інфекційне, так як було в березні – квітні на початку епідемії.

Для забезпечення надання повноцінної допомоги пацієнтам, залучено медперсонал з інших відділень.

Тому діючий приймальний покій обстеження та консультації не здійснює, а приймає тільки ургентних хворих (тих, які потребують невідкладної допомоги і доставлені каретою швидкої). Всім плановим хворим необхідно звертатися за обстеженням та лікуванням до своїх сімейних лікарів.

Консультації вузьких спеціалістів, лабораторні, рентгенологічні та УЗД обстеження проводяться за направленням сімейних лікарів тільки у поліклінічному відділенні лікарні.

Враховуючи складну ситуацію з поширенням коронавірусної інфекції в районі, наголошуємо на використанні у приміщенні лікарні масок або респіраторів, дотриманні безпечної дистанції, – закликають у медзакладі.

Читайте також: На Франківщині за добу виявили 127 випадків COVID-19 та 3 смерті, в Україні – 1318

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...