Мед Атлант

Протест подіяв: на Богородчанщині почали ремонтувати дорогу. ФОТО

На Прикарпатті почали ремонтувати дорогу у Богородчанському районі, жителі якого два дні блокували трасу Н-09 “Мукачево-Львів”.

Про це кореспондентам Суспільне Карпати повідомив Роман Семків.

За його словами, сьогодні (29-го серпня) близько 8:00 приїхала техніка та почали лагодити відрізок шляху у селі Росільна.

“Вчора нам заступник голови ОДА Василь Івасик пообіцяв, що ремонт розпочнеться, і він зробить проїзним три села. Ми йому повірили. Поки що все так, як він сказав. Наразі освоюють п’ять мільйонів, які є. Він (Василь Івасик -ред.) обіцяв нам, що буде шукати ще кошти і дорога буде повністю проїзною”, – розповів Роман Семків.

Як раніше повідомляло МІСТО, 26 серпня, жителі села Космач, Дзвиняч, Міжгір’я та Росільна перекрили дорогу Р-38.

Жителі декількох сіл вже перекривали дорогу, але оскільки влада знову не виконала прохання людей, цього разу вони вирішили стояти до того часу, поки дорога не буде відремонтована повністю.

Вчора до людей приїхав заступник голови ІФ ОДА Василь Івасик. Після довгих перемовин людям сказали, що 27 серпня о 8:00 ранку техніка розпочне ремонт. Оскільки люди чули вже багато таких обіцянок, то вирішили знову не піддаватися на балачки влади.

27 серпня жителі Дзвиняцької ОТГ повністю перекрили трасу Івано-Франківськ – Рахів. Спочатку люди перекрили дорогу перед поворотом на Підгір’я, але оскільки поліція відправляла всіх в об’ їзд, а влада ніяк не редагувала, то люди вирішили повністю заблокувати рух на в’їзді в Богородчани.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...