Мед Атлант

На Надвірнянщині раніше судимий чоловік убив товариша, а тіло закопав біля річки

Сьогодні, 6 жовтня, в Івано-Франківську розповіли деталі вбивства на Надвірнянщині.

25 вересня до поліції поступила заява про те, що жінка не має зв’язку зі своїм батьком 1964 року народження і він вже довго не з’являється вдома. Також зник один з транспортних засобів чоловіка.

Було встановлено, що чоловік проживав сам і ремонтував автомобілі. З ним тимчасово жив мешканець села Паляниця 1985 року народження, який 10 років був за решіткою. Цей чоловік також зник. Коли співмешканця розшукали, то одразу допитали.

Чоловік одразу розповів, що ще 16 вересня він наніс зниклому тілесні ушкодження, які призвели до смерті. Після цього він зібрав всі речові докази, завантажив їх також з тілом у машину і сказав, що викинув усе в річку.

Працівники поліції розпочали пошуки тіла в руслі річки, проте його так і не знайшли. Як виявилось згодом, тіло він прикопав біля русла річки. Труп уже знайшли.

Зараз затриманому обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Затриманий пояснює, що конфлікт виник через гроші. Вони разом ремонтували автомобілі і отримували за це різні суми грошей, проте йому загиблий платив завжди фіксовану суму і це його не влаштовувало.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...