Мед Атлант

Чим відрізняються AirPods 2 від AirPods 1 покоління?

У минулому році компанія Apple представила високоякісні навушники AirPods 2, які прийшли на зміну першому поколінню. У багатьох відразу ж виникло питання: «А чим новинка відрізняється від попередника?». Інтернет-магазин «Стилус» розповідає, в чому різниця між найпопулярнішими навушниками Apple.

Більш швидке з’єднання з джерелом звучання

За стабільну і швидку роботу навушників відповідає чіп Н1, з його появою навушники другого покоління стали швидше підключатися до айфона і перемикатися між різними джерелами звуку, наприклад, між iPad і iPhone. Щоб підключити AirPods до айфона, просто відкрийте зарядний кейс і смартфон відразу їх «побачить» – підключення відбувається ще швидше, ніж раніше.

Дизайн навушників

AirPods 2 не змінилися зовні, це звичайні навушники-вкладиші у вигляді крапельки з «ніжкою». У «ніжці» знаходяться мікрофони. Аналогічний дизайн у AirPods першого покоління і, з огляду на популярність навушників, такий форм-фактор користується попитом. Навушники характеризуються зручною посадкою і не випадають навіть під час тренувань. Можете бігати, тренуватися в залі або займатися велоспортом – гарнітура не випаде з вух.

Кейс з бездротовою зарядкою

Зовні зарядні чохли в навушниках першого і другого покоління ідентичні, але кейс в AirPods 2 підтримує бездротову зарядку стандарту Qi. Також розробники поліпшили механізм відкриття кейса – тепер його легше відкрити, причому закривається він так само щільно, як і раніше. Корпус кейса виконаний з пластика, на ньому є металева вставка – окантовка навколо роз’єму Lightning. Світлодіод раніше знаходився всередині, тепер він розташований зовні.

Довірте управління Siri

Навушники AirPods 2 базуються на новому чіпі Н1, завдяки чому викликати віртуального помічника стало набагато простіше. Просто скажіть: «Привіт, Siri», і вона зможе:

  • зменшити / збільшити рівень гучності;
  • включити наступний або попередній трек;
  • зателефонувати;
  • поставити відтворення на паузу.

У навушниках першого покоління для активації голосового помічника потрібно було натискати спеціальну кнопку.

Очевидно, що покупка AirPods 2 виглядає більш вигідним рішенням, звичайно, якщо ви на даний момент не є власником навушників першої серії. В такому випадку оновлювати немає сенсу, і краще дочекатися виходу третього покоління AirPods.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...