Мед Атлант

Погрожувала магічними здібностями: відому блогерку підозрюють у переслідуванні слідчої поліції. ФОТО

Поліція Київської області повідомила про підозру блогерці Альоні Лоран, бо та погрожувала (зокрема «магічними здібностями») слідчій, яка веде справу щодо чоловіка блогерки. Сама Лоран назвала це «свавіллям».

Про підозру повідомляє пресслужба поліції Київщини, пише Громадське.

Як стверджують правоохоронці, блогерка два місяці переслідувала слідчу Києво-Святошинського відділу поліції, зокрема, «користуючись своєю публічністю в соціальних мережах», намагалася залякати поліцейську, щоби та ухвалила позитивне рішення в кримінальній справі, у якій фігурує чоловік блогерки.

Так, слідча повідомила чоловіку про підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу. Після цього, як кажуть у поліції, Лоран вирішила перешкоджати діяльності слідчої.

«Погрожувала «магічними здібностями», аби добитися ухвалення незаконного рішення. А коли це не допомогло, почала психологічно тиснути та надсилати на особистий номер мобільного телефону текстові й голосові повідомлення з погрозами життю та здоров’ю», — ідеться в повідомленні.

 

Зрештою 31-річній блогерці повідомили про підозру за ч. 1 ст. 343 (Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу, судового експерта, працівника державної виконавчої служби, приватного виконавця). Санкція передбачає штраф до 1700 грн, виправні роботи на строк до одного року або арешт на строк до трьох місяців.

Сама Альона Лоран у своєму Instagram декілька разів прокоментувала дії поліції, назвавши це «ментівським свавіллям». За її словами, додому приїхали оперативники й вилучили телефони, планшет, карти Таро, книги про «магію» і т.п. Вона додала, що слідча «злякалася зурочення».

Власне, я не заперечую, що займаюсь езотерикою, і те, що вона цього боїться, її особисті проблеми, — пише блогерка.

Також вона каже, що слідча «копала» на її чоловіка, хоча у справі доказів його провини немає. Крім цього, жінка заявила про процесуальні порушення з боку поліції, зокрема, вони не хотіли чекати на адвоката.

Нагадаємо, у жовтні Лоран та її чоловік також потрапили до новин. За даними поліції, зловмисники хотіли викрасти дитину подружжя й вимагати за неї 200 тисяч доларів викупу. Під час спецоперації ймовірних злочинців затримали.

Альона Лоран (справжнє ім’я Альона Дюрцька) — 31-річна українська телеведуча, яка працювала на інтернет-телебаченні SEE.UA. Відома своєю участю в різних телешоу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...