Мед Атлант

Власники пошкодженого вогнем будинку вважають пожежу замахом на життя сім’ї

28 грудня о 04:30 до поліції надійшло повідомлення від 58-річного чоловіка про пожежу його помешкання у селі Луквиця Богородчанського району. Менш ніж за годину, о 05:16, 63-річний заявник повідомив про загорання будинку і транспортного засобу «ВАЗ 2106» у цьому ж селі.

Власниками будинку виявилася сім’ї авіапілотів, пластунів Степана та Олександра Красіличів.

Олександр Красілич у соцмережі фейсбук повідомив, що розцінює пожежу – як на життя сім’ї.

Один з двох будинків, які невідомі підпалили в Луквиці, був наш. Також згоріла татова машина. Вдалось врятувати свою і гараж. На щастя, всі живі і здорові. Особисто я це розцінюю як замах на життя всієї нашої сім’ї.
Наразі відкрито кримінальну справу і ведеться розслідування. Останній раз таке робили хіба що татари ( і то нема фактів). Мотив мені невідомий, принаймні поки що. Єдине чим ми займаємось все життя – це табір “Чота Крилатих” в Луквиці, тому таку ж загрозу бачу для табору.
Нагадаємо, поліція встановила, що загорання відбулося внаслідок занесення стороннього джерела вогню невідомою особою. У першому випадку вогнем пошкоджено фасад будівлі, а в другому – перед і ліву сторону транспортного засобу. В ході проведення першочергових слідчих дій правоохоронці вилучили пластикову пляшку ємністю 5 літрів із запахом паливо-мастильних матеріалів.
Триває досудове розслідування.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...