Мед Атлант

На Франківщині нетверезий хуліган, хизуючись зброєю, поранив односельчанина

Нетверезий чоловік поранив односельчанина після того, як вирішив продемонструвати присутнім навики поводження із зброєю. Потерпілого з вогнепальним пораненням госпіталізовано до лікарні. Винуватця затримали поліцейські. Усі причини та обставини слідчі з’ясують у ході розпочатих кримінальних проваджень. За такі дії підозрюваному загрожує до семи років позбавлення волі.

Минулих вихідних до поліції Надвірнянського району надійшло повідомлення від медиків: до них з вогнепальним пораненням доправили 32-річного мешканця району. Про це інформує пресслужба обласної поліції.
Правоохоронці встановили, що інцидент стався в Биткові. Потерпілий перебував з товаришами неподалік місцевого кафе. В той час до нього підійшов нетверезий односельчанин. Під верхнім одягом він мав вогнепальну зброю та вирішив продемонструвати присутнім навики поводження із нею. Під час цього зловмисник здійснив вистріл і влучив у потерпілого.
Свідки події викликали медиків та поліцію. Потерпілого поранили в пахову ділянку та стегна. 29-річного мешканця Надвірнянщини слідчі затримали в порядку статті 208 КПК України. Наразі йому повідомили про підозру, невдовзі суд обре чоловіку запобіжний захід.
Слідчі Надвірняського відділу поліції розпочали кримінальні провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.
Досудове розслідування триває. Правоохоронці опитують ймовірних свідків, переглядають камери відеонагляду та проводять всі відповідні слідчі дії. Також встановлюють і місце знаходження зброї, адже зловмисник її приховав.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...