Мед Атлант

Чоловіка, який п’яним стріляв у франківському ресторані, оштрафували на 10 тисяч

Нещодавно, 1 лютого, в Івано-Франківську засудили чоловіка, що п’яним стріляв у місцевому закладі.

Як йдеться у матеріалах справи, 21 жовтня 2019 року чоловік прийшов до готельно-ресторанного комплексу “Легенда-Ф”, де розпивав спиртне.

Близько 22 години обвинувачений біля барної стійки почав стрілянину.

Протиставляючи себе сформованим відносинам пристойності та проявляючи п’яну завзятість, діючи з особливою зухвалістю, виловлюючи своє зневажливе ставлення до норм пристойності і до установлених норм громадського порядку, діючи з хуліганських спонукань та з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, в присутності працівника вказаного закладу, вийняв пістолет та здійснив один постріл вгору. Хуліганські дії носили виражений характер, спрямований на  грубе порушення громадського порядку, з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, порушували суспільні відносини, які  забезпечують нормальні умови життя людей у різних сферах суспільної діяльності, спокійний відпочинок і дотримання правил поведінки в побуті”, – йдеться у рішенні суду.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю та беззастережно. До вчиненого обвинувачений ставиться критично, щиро кається, просив його суворо не карати.

Суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання –  10 200 гривень штрафу.

Читайте також: Калушанин заплатить штраф за те, що зламав ніс чоловіку.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...