Мед Атлант

Не було кисню: на Франківщині жінка померла в швидкій

Жінку, яка померла в дорозі до лікарні, везла швидка до Заболотівської багатопрофільної лікарні. Трапилося це минулого тижня.

Про це Суспільному Карпати повідомив директор медзакладу Ігор Палійчук.

“Це була наша швидка, – розповідає Ігор Палійчук. – Вони приїхали зранку, а ми відкрилися близько 16-ї. Зранку в нас внизу ще доробляли кисень, ми ще були невідкриті. В нас кисень ще не був підключений, не було його в палатах. Тому жінку повезли в бік Франківська”.

Нагадаємо, сьогодні зранку міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив, що був випадок, коли хвору жінку возили від лікарні до лікарні в області, і у дорозі вона померла.

Загалом у Заболотівській багатопрофільній лікарні вільні чотири місця для хворих на коронавірусну інфекцію. Загалом тут розгорнуто 50 ліжок для таких пацієнтів.

“Перший-другий день ми прийняли 42 хворих. А зараз — скільки виписується, стільки до нас і приходять. Мені здається, що ситуація стабілізується”, — прокоментував ситуацію із хворими Ігор Палійчук.

До слова, приймати хворих на COVID-19 КНП “Заболотівська багатопрофільна лікарня Заболотівської селищної ради” розпочала першого березня.

Читайте також: У Франківську не вистачає медиків для лікування хворих з коронавірусом.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...