Мед Атлант

Поліція у Франківську виявила незаконні гральні заклади

У Франківську на вулицях Бандери та Коновальця працювали гральні заклади. Правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку, грошові кошти та ряд речових доказів. Слідчі здійснюють досудове розслідування у розпочатих кримінальних провадженнях.

17 березня близько 21 години оперативними працівниками Управління стратегічних розслідувань в області спільно з поліцейськими Івано-Франківського районного управління поліції задокументовано діяльність закладів, які надавали послуги у протиправному бізнесі. Йдеться про азартні клуби на вулиці Степана Бандери та Євгена Коновальця, інформує пресслужба обласної поліції.
У приміщеннях знаходилися працівники та клієнти клубів. Поліцейські вилучили близько 70 одиниць комп’ютерної техніки: системні блоки, касові апарати, відеореєстратор, гроші, що, ймовірно, були здобуті злочинним шляхом та інші пристрої, що використовувалися для функціонування та надання азартних ігор.
Особи, які бажали брати участь в азартних ігор, попередньо записувались та згідно списку заходили в приміщення. Вхід до закладів оснащені камерами відеоспостереження. Приміщення закладів без вивісок та зовні виглядало зачиненим. Поліцейські шукають організаторів та причетних до незаконної діяльності осіб з метою притягнення їх до відповідальності.
Слідчі здійснюють досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...