Мед Атлант

На Прикарпатті правоохоронці викрили три незаконні гральні заклади. ФОТО

На Прикарпатті правоохоронці викрили та ліквідували три незаконні гральні заклади.
Про це повідомили у секторі комунікації поліції області.
В ході проведення комплексу спеціальних заходів правоохоронці задокументували незаконну діяльність трьох гральних закладів, які продовжували працювати попри заборону. Під час обшуків вилучили понад 30 системних блоків та більше 25 моніторів. Поліція відкрила кримінальні провадження.
4 січня поліцейські Прикарпаття спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань, поліцейськими Івано-Франківського, Надвірнянського та Косівського відділів поліції за процесуального керівництва обласної прокуратури припинили діяльність незаконних гральних закладів, які працювали всупереч вимогам закону в Івано-Франківську, Надвірній та Кутах.
Під час проведення слідчих дій поліцейські вилучили понад 50 одиниць комп’ютерної техніки, серед якої системні блоки, монітори та інші пристрої, що використовувалися для надання послуг грального бізнесу, чорнові записи з цифрами, відеокамери, роутери та грошові кошти. Всі вилучені предмети направлені на експертизу.
Приміщення в яких проводилась незаконна діяльність були без вивісок, зовні виглядали зачиненими.
З метою конспірації організатори салонів встановлювали системи відеонагляду, працювали тільки для постійних клієнтів, які потрапляли до приміщення за попереднім дзвінком. Під час візитів правоохоронці виявили у закладах гравців, які робили ставки та отримували виграші.
Триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України «Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей».
Організаторам грального бізнесу загрожує штраф до 170 000 гривень.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...