Мед Атлант

В Олешанській громаді запрацював сучасний ЦНАП

В Олешанській територіальній громаді відкрили сучасний центр надання адміністративних послуг. Відтепер місцеві жителі, яких  у громаді  майже десять тисяч, отримуватимуть понад 90 адмінпослуг.

Допомогу у створенні ЦНАП тергромаді надала Програма “U-LEAD з Європою”. Про це повідомив голова ТГ Богдан Двояк, пишуть у пресслужбі Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття.

За його словами,  роботу у ЦНАП  здійснюватимуть вісім спеціалістів: чотири у центрі громади та ще четверо обслуговуватимуть людей віддалено – на старостинських округах.

Загалом, фахівці надаватимуть місцевим жителями широкий спектр публічних послуг, серед яких реєстрація місця проживання, нотаріальні, соціальні, пенсійні й земельні послуги, а також  сервіси з реєстрації бізнесу та нерухомості.

Богдан Двояк  зазначив, що Програма “U-LEAD з Європою” надала громаді інституційну підтримку, закупила меблі, комп’ютерну техніку, забезпечила спеціалізованим програмним забезпеченням, а  всі працівники пройшли п’ятимодульне навчання, яке розробила міжнародна програма.

“За кошти з місцевого бюджету здійснили  реконструкцію приміщення (понад 60 кв.м),  провели  роботу з адаптації Центру для людей з особливими потребами, облаштували дитячий куточок”, – сказав він.

Читайте також: Понад 100 тисяч послуг: у ЦНАПі підсумували досягнення за рік.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...