Мед Атлант

У смертельну аварію у Польщі потрапили мешканці Прикарпаття та Буковини

Автобус з українцями потрапив в аварію у Польщі – 1 людина загинула і 5 поранені. ДТП сталась уночі на території Підкарпатського воєводства. Автобус врізався в загорожу і вилетів на узбіччя. Всередині було 10 пасажирів.

Автобус із українцями, який у Польщі потрапив у ДТП, прямував у бік українського кордону. Аварія могла статись через погану погоду. Про це у коментарі ТСН.ua сказав генконсул України у Любліні Василь Павлюк.

“П’ятеро людей перебувають у шпиталі. Одна жінка – у важкому стані. Саме зараз потерпілу перевозять до Жешува, де їй робитимуть операцію. Бо потерпіла у дуже важкому стані. Четверо інших мають поламані кінцівки, забої, але їхньому життю нічого не загрожує. Як повідомлялось зранку, другий водій автобуса, який не був за кермом, загинув. Інший кермувальник – перебуває у лікарні”, – сказав Василь Павлюк.

За попередніми даними, автобус із українцями у Польщі потрапив у ДТП через слизьку дорогу.

“Зараз наш консул працює у Ярославі у поліції. Також він спілкується із чотирма нашими громадянами, котрих відправляють в Україну. Поки слідство триває. Попередньою причиною аварії стала слизька дорога”, – пояснив Василь Павлюк.

Наразі генеральний консул у Любліні не називає, з яких областей України потерпілі у ДТП.

“Я поки не можу назвати, звідки потерпілі. Натомість скажу, що ті люди, які повертаються зараз в Україну, – з Чернівців та Івано-Франківська“, – додав генконсул України у Любліні.

Нагадаємо, що саме на цьому місці два тижні тому перекинувся український рейсовий автобус. Тоді п’ятеро українців загинуло, десятки потрапили до лікарень. Четверо досі там, двоє – у важкому стані.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...