Мед Атлант

У Франківську на даху багатоповерхівки звели надбудову. Мешканці переконані, що це незаконно

До видання МІСТО звернувся мешканець багатоповерхівки на вулиці Стуса Віталій Свистун. Його сусід вчора звів на даху надбудову. Мешканець переконаний, такі дії незаконні й дозвільних документів на це немає.

Добудову звели вчора, 26 квітня. Пан Віталій викликав поліцію, вони прибули на місце й задокументували факт.

«Сусід незаконно, не повідомивши ні ЖЕК, ні мешканців, почав самовільно піднімати дах. Бригада, яка тут працювала, не надала належних документів. Ми написали скаргу в ЖЕК, поліцію. Будемо розбиратися, на яких підставах він це робить», – розповів Віталій Свистун.

Наразі роботи припинили. Від ЖЕО «Добробут» направили звернення в Управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю.

Дозвільних документів сусід не надав, квартира зареєстрована на Галину Лубів. Покрівельні роботи виконує коломийська фірма «Alfa Liberty».

«Дах не належить сусіду, дах належить жильцям. Ніяких дозволів від ЖЕКу він не має. Пошкоджене перекриття, які оберігають стіни від затікання при косому дощі. Він це не врахував. Конструкція робиться зі всіма порушеннями. Дощ – і всі стіни будуть мокрі», –  зауважив пан Віталій.

В Управлінні з питань державного архітектурно-будівельного контролю повідомили, за вказаним зверненням будуть проводити перевірку, зокрема, наявність дозвільних документів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...