Мед Атлант

Перезавантаження Фокстрот: як виглядає новий магазин техніки у Франківську

Наприкінці травня відбулося офіційне відкриття оновленого магазину Фокстрот у ТЦ «Арсен», що на вул. Миколайчука, 2. У рамках перезавантаження мережі електроніки та побутової техніки по всій Україні, цей торгівельний об’єкт став першим таким магазином в Івано-Франківську, тому приємно здивує багатьох у новому форматі.

Магазин Фокстрот у ТЦ «Арсен» вже працює не перший рік, тож має широке коло прихильників. А після оновлення покупців там точно побільшає. На площі у 700 кв. м проведено повний рестайлінг, значно покращено зонування, навігацію, розміщення товарних рядів і полиць. Зайшовши до магазину, можна одразу визначитися, куди прямувати за вибором необхідного товару.

Сучасний, просторий та яскравий він вирізняється наявністю фірмового «хабу» – певної території, що об’єднує під одним дахом зону видачі інтернет-замовлень із сайту foxtrot.ua, робоче місце адміністрації, зону налаштувань, оплати й перевірки техніки. Облаштована комфортна зона для оформлення покупок у кредит та лаундж-зона, де можна зарядити електронні гаджети, пригоститися кавою. Навіть для наймолодших відвідувачів тут є чим зайнятися – для них передбачено «дитячий куточок».

Збільшено асортимент актуальних гаджетів від провідних брендів: смартфонів, планшетів, фітнес-браслетів, смарт-годинників, в тому числі – персонального транспорту. Традиційно наявний широкий вибір ноутбуків, телевізійної, великої та дрібної побутової техніки, девайсів для кухні та догляду, котра задовольнить потреби максимуму споживачів.

Також додатково передбачена можливість замовлення товару з омні-полиці – асортименту інтернет-магазину, що налічує понад 80 тис. найменувань. А програма Найс Прайс гарантуватиме придбання техніки за справедливою ціною.

Відтак, Foxtrot у ТЦ «Арсен» – зручний, комфортний і сучасний магазин побутової й електронної техніки, куди варто завітати, щоб оновити й поліпшити свій побут і дозвілля.

Як відомо, мережа Фокстрот – один з найбільших українських ритейлерів, що налічує понад 160 магазинів у 90 куточках країни та інтернет-платформу foxtrot.ua. У 2019 році компанія оголосила про комплексне перезавантаження бренду. За два роки втілення нової стратегії на рахунку більше 40 таких магазинів, з них 7 – абсолютно нові торгові точки.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...