Мед Атлант

На Франківщині діють 120 пунктів вакцинації. ВІДЕО

В області організовано 26 мобільних бригад. Щодня на вакцинацію людей виїжджають сім десятків медиків. Ще дві сотні працюють на місцях. Найближчим часом їхня кількість мала б зрости вдвічі.

Щодо вакцинації загалом, то наразі прививку від коронавірусу отримав кожен 15-ий житель Прикарпаття. З початку вакцинації на Прикарпаття надійшло 112 тисяч доз імунобіологічних препаратів. Найбільше – AstraZeneca та Pfizer, йдеться в сюжеті “Вежа”.

Дещо менше CoronaVac та Covishield. В профільному Департаменті кажуть, незабаром в область доставлять вакцину Moderna. Що стосується нового штаму коронавірусу “Дельта”, то прогнозують медики, на Прикарпатті небезпечний вірус з’явиться на початку осені. Світлана Онищук очолила область тиждень тому. Трудову діяльність розпочала у 2002ці як юридичний консультант.

Останні 10 років працювала на різних посадах у Національному агентстві України з питань державної служби та його регіональних підрозділах. Доктор наук з державного управління, доцент кафедри цивільного права.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...