Мед Атлант

Учасник стрілянини в “Синьогорі” розповів свою версію події

9 липня в одному із відпочинкових комплексів на Франківщині, поблизу президентської резиденції, виникла сварка між двома компаніями туристів. Один з учасників інциденту вистрелив дівчині в обличчя.

Чоловік розповів Суспільному свою версію подій, які відбувалися уночі.

За словами Андрія Хижняка, 9 липня о 23-й годині він з вагітною дружиною та сином прокинувся від гучних вигуків компанії та запаху тютюнового диму. Коли ж чоловік зробив зауваження людям – вони проігнорували. Андрій Хижняк каже, почав стріляти, аби захиститися після того, як його намагався вдарити брат Анастасії.

Її брат, за якого вона переживає, як говорить слідчий, — Джекі Чан — у повітрі “летить” мені у спину ногами. Тому отримав по обличчі від мене. Був на мене напад семи п’яних людей. Я захищався. Я міг випустити більше патронів запросто, якщо би того вимагала ситуація, — каже чоловік.

Нагадаємо, 14 липня франківка Анастасія Бандеровська написала на своїй Instagram-сторінці, що 9 липня у фоє готелю поблизу президентської резиденції в Гуті в неї з братом стріляв один із відпочивальників – Андрій Хижняк. Детальніше про інцидент: У резиденції “Синьогора” чоловік влаштував стрілянину. Поранив хлопця та дівчину.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...