Мед Атлант

Туристичний YouTube-канал опублікував випуск про Франківськ і Франківщину

Туристичний портал Tour de Ukraine випустив ролик про Франківщину. Tour De Ukraine – це авторський проект української журналістки Валерії Мікульської. За словами засновниці програми, це не традиційний тревел блог, а повноцінний україномовний проект, насичений корисними і цікавими фактами.

“Цей канал – логічне і вільне від рамок телебачення продовження моїх подорожей Україною. Вони тривають більше п’яти років і рідна країна досі дивує та надихає мене”, – пише на сторінці програми у YouTube.

Крайній випуск програми присвячений Франківщині:

“Подорож Івано-Франківщиною подібна до строкатого і яскравого гуцульського ліжника. Тепла, барвиста, традиційна і розмаїта. Зробивши туристичне коло цим регіоном ми на 100% упевнились, що кожен із вас знайде тут свої емоції. Таємниці історії, пиродні простори, екстрим, смак, традиції, реліктові ландшафти – таким, різним і несподіваним, ми зробили цей новий Tour De Ukraine. Рушаймо разом на Прикарпаття красивим маршрутом і неодмінно прихопіть окрему валізу для незабутніх вражень”, – йдеться в описі під роликом.

Далі повний випуск:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...