Мед Атлант

Літнє чоловіче взуття: ТОП-5 варіантів

Найбільш за все чоловіки цінують практичність та багатофункціональність, це стосується не тільки модних гаджетів, але і літнього взуття.

Кросівки – універсальний варіант

 

Кросівки – універсальне взуття, вони підходять для чоловіка будь-якого віку. Мода зараз дозволяє комбінувати кросівки не тільки з шортами, але і з джинсами, брюками тощо.

 

Зверніть увагу на повсякденні лінійки відомих брендів, наприклад, підібрати кросівки чоловічі можна в інтернет-магазині Megasport. Там ви знайдете товари від Puma, New Balance, Anta, Nike, Champion та інших виробників. Після оплати банківською карткою ваше замовлення буде оперативно відправлене. Якщо взуття вам не підійде, то завжди є можливість повернути його у товарному вигляді протягом 14 днів.

Топсайдери – для моряків і не тільки 

Легке літнє чоловіче взуття не потребує шкарпеток, це дуже зручно у спекотні дні. Спочатку топсайдери призначалися для носіння моряками на палубах яхт, але зараз кожен  мешканець міста може дозволити собі такий варіант.

Комбінувати топсайдери радять з шортами з костюмної тканини або зі штанами з відкритими щиколотками. Одягати їх зі строгим костюмом або шортами-гавайками – табу.

 

Сандалі: гарний вибір для спеки

 

Одна із затребуваних моделей чоловічого взуття у літній період. Комфорт та вентиляцію забезпечать натуральні матеріали, наприклад, шкіра.

 

Комбінувати сандалі можна з різноманітним одягом. Якщо планується довготривала екскурсія чи похід, підійдуть шорти та вільна футболка. У найбільш спекотні дні можна одягнути білий лляний костюм та поєднати його із сандалями (їх колір повинен співпадати з кольором ременя). Але є одне табу – ніяких шкарпеток!

 

Сліпони: комфорт та краса

Стильні сліпони сподобаються всім любителям мокасин. Є темні однокольорові варіанти для більш класичного «луку», а якщо чоловік забажає додати літні акценти до образу, то можна обрати яскраві сліпони.

Одягати їх можна з будь-чим, крім костюму та сорочки, це гарне поєднання з улюбленими джинсами та зі штанами з легких тканин.

Монки: якщо на роботі дрес-код 

Якщо на роботу треба одягати класичний костюм та туфлі, скоріше познайомтесь з монками – це закриті туфлі з однією, двома або трьома пряжками, вони не мають шнурків. Носити монки можна не тільки з костюмом, але і з штанами-чиносами. Дозволяється носити це взуття і без шкарпеток.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...