Мед Атлант

«Російська армія для нас як солодка булочка» – командир окремого спецпідрозділу Інтернаціонального легіону

Командир спецпідрозділу Інтернаціонального легіону оборони України при ГУР МО, позивний «Adviser» в інтерв’юдля Associated Press розповів про свій досвід війни проти російської армії.

«Російська армія для нас як солодка булочка. Для армії, яка воює 9 років. У нас воюють чоловіки, середній вік яких 30 років. А у них те що я бачив, по 50 кілограмів, діти які тримати зброю не вміють, не те що воювати. З достойним супротивником я стикнувся в Ірпіні, – розповідає військовий.
«Бажаючих вступити в Легіон дуже багато. Це близько 20-30 тисяч які знаходяться на кордоні між Польщею і Україною. Ми не можемо всіх взяти. Ми відбираємо дійсно професіоналів, які знають що таке спеціальне призначення», пояснює «Adviser»:
Вони тут не за гроші. Їхня мотивація – підтримання миру і демократії у всьому світі. Те, що вони побачили ті відео, спілкування з людьми які знаходяться на цій території, яке їх вразило, тому вони приїхали підтримати нас. Американці це дійсно професіонали. У мене є люди з різних країн світу, вони дійсно професіонали.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...