Мед Атлант

Як торговий агент та ультрас з Франківська став воїном ЗСУ

Представник прикарпатських ультрас Артем Вакалюк, фан Шуруп до війни був звичайним торговим агентом, а також займався громадсько-політичною діяльністю і ще вболівав за “Прикарпаття”.

При перших повідомленнях про ймовірне вторгнення з побратимами організували військові вишколи. Все перевернулось з ніг на голову о 5:45, 24 лютого, коли над його домом пролетів військовий літак – тоді ж і зрозумів, що почалось, повідомляють Прикарпатські ультрас.

Так вийшло, що майже всі з ким спілкуюсь, пішли на війну, тому питання йти чи ні, я собі не ставив. Це наш історичний обов’язок зупинити оскаженілого північного сусіда.

Стереотипно, але вважається, що війна – це те, де ти щось втрачаєш. Втім, тут ти й здобуваєш вірних друзів. А ще – приємно зустріти на передовій людей з інших фанатських рухів. Все це стається випадково – завдяки стікеру на автоматі, шеврону, чи надпису на БМП. Тоді твоя мотивація зростає, бо знаєш, що ці хлопці не підведуть. Також були пси-розвідники, які заходили на позиції ворога і голосно гавкали. Так, ми розуміли, що поруч є якийсь рух. Ці ж собаки поверталися на наші позиції, де тихенько отримували свою заслужену тушонку, – каже Артем.

В роздумах, а що буде після перемоги, каже – ми будемо.

Замінимо старих чиновників. Розбудуємо Україну. Може започаткую власний бізнес. А ще – хочу відновити фанатську діяльність — поїду з пацанами на виїзд у Сімферополь, і мрію повболівати за “Прикарпаття” на «Донбас-Арені». З локальних планів — думаю, що після Перемоги буде Майдан (саме Майдан Перемоги, а не Парад), у якому обов’язково візьму участь, а вже потім приїду додому, і всі разом підемо на Вовчинецькі гори. Знаю, там затишну місцину, де все місто, як на долоні. І там, насолоджуючись, виглядом рідного та мирного міста, приготую свою фірмову страву — смажену картоху на вогні Ну, а всім, хто в тилу, бажаю вірити в ЗСУ, і в нашу спільну перемогу. А коли з’являються панічно-капітулянські настрої – донатьте волонтерам. Кращого антистресу годі й знайти, – додає захисник.

Нагадаємо, що нещодавно франківський ультрас розповів, як на війні став універсальним солдатом.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...