Мед Атлант

Франківський ультрас розповів, як на війні став універсальним солдатом

Святослав Кондрат, фан Кішка – представник прикарпатських ультрас. Хлопець не лише є великим прихильником футболу, але й відданим патріотом своєї країни.

Для мене, як і для всієї України, війна почалась ще 2014, але я тоді тільки закінчував школу. Тому вперше потрапив на війну тільки через три роки. Тоді з хлопцями були в Широкіно. І сама там зрозумів, що рано чи пізно, бойові дії стануть повномасштабними – це лише питання часу, – розповідає хлопець.
24 лютого війна застала хлопця у Польщі, але вже на вечір того ж дня він дістався України. А на ранок наступного дня вирушив на оборону столиці.
Там виконував бойові задачі в Ірпені, Гостомелі та Пущі-Водиці, повідомляють Прикарпатські ультрас.
Дуже прикро, але саме в Гостомелі, ми втратили командира нашої групи. Після успішної деокупації Київщини, ми перейшли на південь, зараз – майже в Херсоні. На півдні мене трошки пом’яла ворожа арта, поклали до військового шпиталю. Лікарі наполягали на комісуванні, довелось проводити свою “Спеціальну військову операцію”. Далі я знову повернувся до побратимів, адже ми ще не перемогли, – додає Святослав.
Хлопець каже, що вони працють, як універсальні солдати: задіяні в розвідці, аеророзвідці та мінометній справі. Самі шукають цілі і самі їх зустрічають на гостинній та вільній Українській Землі.
Після війни хочу й надалі рвати голос на секторі за своє улюблене “Прикарпаття” та влаштовувати невеличкі піротехнічні дискотеки)) А ще – дуже хочу в гори. Наодинці повештатись з важким рюкзаком десь в районі Сивулі. Влаштувати таке-собі духовне перезавантаження. Бо, якщо чесно, набридли ті степи. Хоч встиг вже тут і облаштуватися: в одному зі звільнених сіл Півдня влаштували собі господарку — город із зеленню, пара свиней, шестеро гусей і з десяток качок та курей.
Всім, хто у Івано-Франківську: не забувайте, чого ви можете спокійно спати, ходити до кав’ярень, гуляти парком та обурюватись спекою. Бо ми працюємо над тим, щоб з неба падав тільки дощ і ви не відчували жахів війни. Вірте в нас, допомагайте і пам’ятайте: ми переможемо, – підсумував захисник.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...