Мед Атлант

У Івано-Франківській поліклініці №5 відкрили оновлений ЛОР-кабінет з сучасним обладнанням

У Івано-Франківській поліклініці №5 відкрили оновлений  ЛОР-кабінет з сучасним обладнанням. Тут прийматимуть пацієнтів двоє лікарів. Проводять діагностику та лікування.

 «Ми отримали з апаратів аудіометр, який допоможе нам діагностувати ураження слуху на різних його рівнях, підібрати правильне лікування пацієнтам. Також ми отримали гарні LED-освітлювачі, які допоможуть нам гарно освітити діагностичне поле. Також отримали два фіброоптичні отоскопи, які дадуть змогу добре оглянути зовнішній слуховий прохід, барабанну перетинку», – розповідає лікар-отоларинголог СП «Міська поліклініка №5» Леся Лесів.

Кабінет відремонтували та оновили за кошти, які заробила сама поліклініка. Оскільки левову частку прийомів тут припадають на платні медогляди залізничників, керівництву вдалося зібрати необхідну суму від оплати за послуги.

«Ми надаємо велику кількість платних медоглядів. Особливо залізниці. Це наш основне джерело доходу. Велика частина наших зароблених грошей саме з медоглядів залізниці. І одним з пунктів проведення цього огляду є проведення аудіометрії. Для того, щоби оновити матеріальну базу, покращити якість обслуговування і проведення цих медичних оглядів і вирішено було провести ремонтні роботи в цьому кабінеті», – розповідає начальник структурного підрозділу «Міська поліклініка №5» Олег Мельник.

Комунальні заклади можуть і складуть гідну конкуренцію приватним клінікам. За словами директорки КНП «Центр первинної медичної і консультативно-діагностичної допомоги» Ольги Савчук, планують у кожній поліклініці облаштувати сучасні кабінети із найновішим обладнанням.

А ще тут зможуть обстежуватися не лише мешканці нашого міста. Але й військовослужбовці, котрі приїхали у відпустку або демобілізувались.

«Кабінет, який ми сьогодні відкрили й буде працювати лор, тому що не тільки для мешканців, але й для військових, які повертатимуться і будуть потребувати професійного огляду. Дуже багато хто з них буде повертатись після контузії, і саме ці оновлені кабінети зможуть надати якісну послугу, визначити рівень слуху людини, які в нього пошкодження, і проходити необхідну реабілітацію», – зауважила Народна депутатка Оксана Савчук.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...