Мед Атлант

На Прикарпатті американець відкрив компанію, яка облаштовуватиме укриття

На Прикарпатті американець відкрив компанію, яка облаштовуватиме укриття. Девід Болдвін та Крісті Гейлз – колишні американські військові.

Про це повідомив заступник голови Івано-Франківської ОВА Віталій Ільчишин.

Близько 20 років Девід очолював Національну гвардію у штаті Каліфорнія, де налагоджено добрі партнерські стосунки з Україною.
Жодного разу Девід не бував на Прикарпатті. Вчора відбувся його перший візит і доволі результативний. Американець відкрив у нашій області компанію, яка облаштовуватиме укриття, – зазначив він.
Основним своїм завданням зараз Девід називає допомогу Україні в розвитку її власного потужного військово-промислового комплексу. Відтак під час візиту неофіційна американська делегація відвідала об’єкт ДСНС, передбачений для навчального центру з розмінування, що є одним з пріоритетних напрямків інтересів Девіда та Крісті.
Це був перший ознайомчий візит на Івано-Франківщину, але, сподіваємось, далеко не останній. Його мета – вивчити можливості економічного розвитку регіону, його інвестиційну привабливість та визначитись із напрямками співпраці в галузі ВПК. Підтримка та допомога Україні у час війни від міжнародних партнерів додає впевненості нам усім у завтрашньому дні. Солідарність з цивілізованим світом додає сил, моральних та фізичних. Адже це не лише слова підтримки, а й підсилення нашого війська, яке другий рік протистоїть підступному ворогу. Тож розраховуємо на подальшу плідну співпрацю задля економічного розвитку тилового регіону, від якого прямо залежить й підсилення фронту. Бо лише разом зможемо перемогти!, – додав він.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...