Мед Атлант

Жителі Драгомирчан і далі стоять на дорозі. Вісім депутатів ніяк не зберуться

Жителі приміського села Драгомирчани другу добу продовжують блокувати дорогу на трасі Мукачево-Львів. Люди протестують проти сільського голови і депутатів селищної ради, які по-тихому привласнили собі землі, на яких їхні попередники запланували будівництво школи і стадіону.

Протестувальники не здаються. Учора ввечері привезли до місця перекриття дороги шини і дежурили цілу ніч.

У закритій фейсбук-спільноті жителі пишуть, що сільський голова знаходиться на місці пікету, проте вдіяти нічого не може, адже ніяк не видзвонить вісім депутатів. Така кількість голосів потрібна, аби прийняти рішення, яким ліквідується попереднє скандальне рішення “закритої” сесії. Люди прагнуть, аби землю повернули у власність громади і збудували там школу та стадіон.

Нагадаємо, що вчора на місці пікету був присутній лише сільський голова та один депутат, який не брав участі у “закритій” сесії і загалом проти такого рішення. Інші обранці села так і не наважилися вийти до людей.

На заблокованій дорозі пропускають лише автомобілі швидкої, поліції, військові автівки, а також людей з малими дітьми і вагітних жінок. Інші автівки об’їжджають закриту ділянку дороги через сусідню Чукалівку.

Читайте також: Націоналісти пікетували церкву Московського патріархату на Чорновола. ФОТО/ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...