Мед Атлант

Дмитро Міхалець йде з патрульної поліції Івано-Франківська

Начальник Управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську Дмитро Міхалець повертається на рідну Хмельниччину.

На фото Дмитро Міхалець

Через деякий час буде офіційне підтвердження як від Департаменту патрульної поліції України, так і від нового місця роботи. Адже Дмитру Міхальцю запропонували високу посаду в ГУ НП в Хмельницькій області. Про це МІСТУ стало відомо з власних джерел. Пропозиція поступила від екс-заступника начальника поліції Прикарпаття, а нині начальника Хмельницької поліції Василя Віконського.

На фото зліва Дмитро Міхалець, а праворуч – Василь Віконський

Сам ж Міхалець нічого не коментує, мовчить і прес-служба. Тепер франківських патрульних можуть очолити заступник Олег Сердюк, заступник Яна Юносова або ж патрульний з Києва, якого призначать у Департаменті патрульної поліції. МІСТО спостерігатиме за перебігом подій і про зміни повідомить.

Фото з присяги франківських патрульних

Нагадаємо, патрульну поліції Івано-Франківська Міхалець  очолював від перших днів — від 31 січня 2016 року. До того служив у Києві від початку створення патрульної поліції в Україні.

Дмитро Міхалець наразі проживає в Івано-Франківську з дружиною та маленьким сином. Та ще виконує свої службові обов`язки. За цей період часу відбулося чимало: провокації від активістів; суд з АТОвцем, який ще триває і Міхалець повинен буде приїжджати на засідання; ДТП з вини водія маршрутки; створення за ініціативи хмельничанина програми “Патруль”; відкриті кримінальні провадження проти патрульних, а нині інцидент з екс-міліціонером Ільницьким. Проте Дмитро Міхалець серед підлеглих і франківців отримав авторитет. Незабаром Івано-Франківщину покидає, щоб “Служити і Захищати” в рідній області.

Редакція МІСТО дякує за співпрацю і бажає вірно служити українському народу!

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...