Мед Атлант

У Франківську на сесії обласної ради почалася штовханина між активістами та поліцією. ФОТО/ВІДЕО

Після завершення другої перерви в роботі сесії Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич зробив чергову спробу продовжити роботу. Однак на його заклик активісти, які виступають проти будівництва спорткомплексу на Шухевича, вкотре звернулися з закликом зняти це питання з порядку денного.

Ми проти, аби діючий стадіон забудовували спортивною ареною. Забудовуйте «Рух», – сказав депутат міськради Віталій Мерінов.

Сич сказав, що ніхто не буде тиснути на роботу обласної ради. Після цього блокувальники трибуни почали скандувати “Ганьба”, у залі почалася штовханина з поліцейськими, відбулася бійка між активістом Михайлом Бойчуком (“Хіміком”) і патрульними.

У підсумку Олександр Сич прийняв рішення перенести конфліктне питання на друге пленарне засідання , яке відбудеться 22 грудня, та виніс таку пропозицію на голосування депутатів.

Депутатам все ж таки вдалось проголосувати і питання перенесли на наступне пленарне засідання. Також Олександр Сич зобов`язав свого заступника Сергія Басараба провести громадські слухання з цього питання.

Відтак, активісти звільнили трибуну. Роботу сесії облради продовжено.

Нагадаємо, раніше комісія облради проголосувала за будівництво спорткомплексу на території обласної дитячо-юнацької спортивної школи на вулиці Шухевича. Площа — 2 га.

Там передбачається від 3,5 до 5 тис. посадкових місць. У проекті зазначений також двох’ярусний паркінг на 500 авто.

Голова облради Олександр Сич повідомляв, що спорткомплекс обійдеться близько у 100 млн грн.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...