Мед Атлант

Франківці прощаються з сім`єю Гордієнків, які загинули від чадного газу. ФОТО

МІСТО писало, що 30 грудня в будинку на Січових Стрільців знайшли тіла відомої сім`ї Гордієнків, яка трагічно загинула від чадного газу.

Прощання розпочалося о 18:00 у Будинку скорботи на вулиці Ребета. Відбувається воно без традиційних символів і текстів, оскільки загиблі були язичниками. Напередодні брат повідомив, що Гордієнки бажали, щоб їх не поховали, а кремували, “тому попри всі здивування й несприйняття, родичі йдуть згідно з їхньої волі”.

Додамо, що сім’ю Гордієнко знайшли мертвою 30 грудня близько 17:30. Тіла загиблих знаходилися у різних місцях. 27-річний голова родини загинув у ванні. Мертвими виявили жінку і четверо їхніх дітей: 14, 10, 4 років і п’ятимісячне маля. Пізніше стало відомо, що в будинку, де загинула сім’я Гордієнко, кількома годинами раніше виявили труп молодої дівчини. За фактом загибелі сім’ї у Івано-Франківську поліція розпочала розслідування. Наступного дня для загиблих вдалося назбирати на похорони понад 50 тис грн.

Нагадаємо, в будинку, де загинула сім’я Гордієнко, кількома годинами раніше виявили труп молодої дівчини.

До теми: “Офіційно котел в експлуатацію не ввели”, – газовики про квартиру, яка, ймовірно, стала “котлом смерті” для семи осіб

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...