Мед Атлант

На Франківщині автівка зіткнулась з поїздом, одна людина загинула. ФОТО

Дорожньо-транспортна пригода із летальним наслідком трапилася вчора, 17 травня, 23 год. 10 хв., на переїзді в смт. Букачівці, Рогатинського району.

Як попередньо встановлено правоохоронцями, 22-річний мешканець одного із сіл району, керуючи автомобілем марки “Volkswagen Golf” рухаючись ділянкою автодороги, в напрямку м. Рогатин, не врахував дорожню обстановку, проявивши неуважність, нехтуючи увімкнений сигнал світлофора та опушений автоматичний шлагбаум виїхав на залізничний переїзд, де допустив зіткнення з потягом сполученням “Івано-Франківськ – Київ”, який слідував в напрямку станції Ходорів Львівської області.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди 22-річний пасажир автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці, а ще один 16-річний пасажир каретою швидкої медичної допомоги доставлений в Рогатинську ЦРЛ з тілесними ушкодженнями у вигляді множинних переломів нижньої щелепи.

Водій тверезий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Читайте також: У Франківську поліцейський використав пістолет, щоб вгамувати агресивного водія

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...