Мед Атлант

Під популярний хіт “Вовчиця” Олег Винник зірвав шквал емоцій на франківському стадіоні. ФОТО/ВІДЕО

Вихідними в рамках всеукраїнського туру “Ти в курсі” з концертом до Івано-Франківська завітав Олег Винник. Співак зібрав близько десять тисяч глядачів.

Концерт відбувся на стадіоні “Рух”. Цьогоріч глядачів, незважаючи  на  дощ, було більше  на дві тисячі. Люди розважалися як могли: танцювали і співали. Коли розпочався концерт, то і дощ вщух. Тому франківці мали змогу сповна насолодитися виступом.

Уся програма супроводжувалася світломузичним шоу і спецефектами. Концерт тривав близько двох годин. Винник виконав багато популярних хітів. Глядачі дарували квіти співаку та оплески.

Несподіванкою стало і те, що Олег Винник привітав і заспівав “Многая літа” дівчині, у котрої був день народження. Співак чотири рази  виходив “на біс”. Популярний хіт “Вовчиця” виконав двічі.

До речі, на концерт приїхали глядачі з різних куточків України. Кажуть, відклали усі справи, бо хотіли потрапити на захід. Більше того, ще напередодні виходу на сцену, побачивши співака, фанати просили автограф та хотіли сфотографуватися.

Додамо, що завершиться турне 7 листопада грандіозним концертом у столичному Палаці спорту.

Відео: “Наше Прикарпаття“, Автор: Олексій Лесик.

Довідково: 

Олег Винник – популярний український співак, композитор, автор текстів, якого по праву вважають найзатребуванішим та найгастролюючим артистом. В кожному місті його зустрічають переповнені зали, а квитки на концерти розкуповуються за місяці до заявлених дат. Всього за декілька років сольної кар’єри в Україні музикант випустив 6 авторських альбоми, 13 відеокліпів, неодноразово об’їздив з гастролями усі обласні центри та ряд невеликих міст, виступаючи на головних сценах і стадіонах країни.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...