Мед Атлант

У Франківську пішохід вибіг на дорогу, накинувся з ножем на автівку та погрожував водію. ФОТО

На вулиці С. Бандери між водієм легковика та пішоходом виникила суперечка, в ході якої останній погрожував чоловіку ножем.

Інцидент стався 25  червня на  пішохідному переході.

Як розповіли МІСТУ в прес-службі патрульної поліції, на службовий планшет прийшло повідомлення, що на вулиці Бандери біля магазину “Тростянецький” бійка. Направившись за вказаною адресою, в телефонному режимі правоохоронці зв’язались із заявником. Той повідомив, що побачив, у який будинок направилась особа, яка пошкодила його транспорт.

Прибувши на місце події, 28-річний водій  “Хюндаю” повідомив, що зупинився на червоний сигнал світлофору, а коли вже всі пішоходи пройшли та увімкнувся зелений сигнал, почув удар ногою у водійські дверцята.

Коли водій вийшов із авто, 53-річний пішохід витягнув ніж та почав погрожувати. З метою самозахисту водій наніс удар рукою в обличчя останньому. Тоді пішохід почав наносити удари по автомобілю та ножем різати колеса. Після чого втік.

Водій побачив як нападник зайшов у будинок по вулиці Дудаєва. Патрульні опитали жильців будинку, які впізнали особу   хулігана та повідомили номер квартири. Інспектори  запросили чоловіка до службового автомобіля для з`ясування усіх   обставин. На місце  патрульні  викликали слідчих, так як це не їх компетенція.

Фото у групі AutoLifeIF Телеграм

Фото в телеграм https://t.me/IF112 ( “Франківськ 112”)

Читайте також: Аварія на Снятинщині: одна людина загинула, троє – у лікарні. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...