Мед Атлант

За струс мозку і зламаний ніс дружини прикарпатець заплатив 850 гривень штрафу

Тисменицький районний суд Івано-Франківської області виніс вирок чоловіку, який побив свою дружину.

Інцидент стався в червні 2019 року.

Чоловік з дружиною перебували у ліжку в спальні. В них виникла сварка, яка переросла у конфлікт. Під час суперечки обвинувачений припіднявся на ліжку і сів потерпілій на живіт, після чого почав кулаками бити в ділянку голови, тулуба та верхніх кінцівок.

Після побиття жінка отримала тілесні ушкодження, що спричинили короткочасний розлад здоров`я.

У результаті обвинувачений заподіяв потерпілій тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозково-лицевої травми зі струсом головного мозку, переломом носової кістки справа зі зміщенням уламків, без порушення функції носового дихання, та синцем в ділянці спинки носа, синців в ділянках верхньої правої кінцівки і правої молочної залози, які відповідно до висновку судово-медичної експертизи відносяться до легких тілесних ушкоджень, що викликали короткочасний розлад здоров`я, та легких тілесних ушкоджень, – йдеться в матеріалах справи.

На суді потерпіла дружина просила чоловіка суворо не карати.

Тож суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.125 КК України, та призначив йому покарання у виді штрафу у розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...