Мед Атлант

Підозрювана Тетяна Михайлова, яка збила трьох людей, подала апеляційну скаргу. ВІДЕОСЮЖЕТ

Сьогодні, 6 квітня, в Івано-Франківськоу апеляційному суді розпочали розгляд скарги Тетяни Михайлової, яка у Крихівцях вчинила ДТП, збила трьох людей і покинула місце події.

Підозрювана хоче оскаржити ухвалу Івано-Франківсього міського суду про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою або 1 мільйон 336 тисяч гривень застави.

Саму ж підозрювану Михайлову до зали суду із СІЗО не доставили, а налаштували відеоконференцію, інформує МІСТО.

До зали суду не з`явився і адвокат підозрюваної – Дмитро Любчик, а сама жінка клопотала, аби справу розглядали тільки за участі захисника. Голова апеляційного суду Богдан Гриновецький повідомив, що адвокат подав заяву з проханням перенести слухання, бо він перебуває на засіданні в іншій області. Прокурор не заперечував.

Відтак, колегія суддів вирішила відкласти справу на 11 квітня. Час: 14.30.


Нагадаємо, 31 березня у Крихівцях трапилася ДТП, у якій постраждали троє осіб, серед них – інспектор патрульної поліції у м. Івано-Франківську.

Одразу ж наступного дня, 1 квітня, в Івано-Франківському міському суді підозрюваній Тетяні Михайловій обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою на 60 днів. Також визначено заставу – 1 336 000 грн.

Того ж дня наші кореспонденти у відеосюжеті з Івано-Франківської обласної клінічної лікарні, з’ясували, у якому стані потерпілі. Троє постраждалих – молоді чоловіки, віком 22, 23 та 25 років.

Що цікаво, стосовно підозрюваної Михайлової місяць тому було розпочате кримінальне провадження за порушення, пов’язане з підприємницькою діяльністю.

Довідково:

Михайлова обвинувачується у кримінальному правопопушенні за ч. 1 ст. 135 та ч. 2 ст. 286 ККУ (Завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження через малолітство, старість, хворобу або внаслідок іншого безпорадного стану, якщо той, хто залишив без допомоги, зобов’язаний був піклуватися про цю особу і мав змогу надати їй допомогу, а також у разі, коли він сам поставив потерпілого в небезпечний для життя стан; Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Вона в стані алкогольного сп’яніння  на великій швидкості виїхала на дорогу, де збила трьох людей. Серед них патрульний поліцейський.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...