Мед Атлант

В Івано-Франківську відкрили офіс відділення міжнародної організації “Спілки інженерів-нафтовиків”. ФОТО

У рамках Міжнародної науково-технічної конференції “Нафтогазова енергетика 2017” у Національному технічному університеті нафти і газу відбулося відкриття офісу Івано-Франківського відділення міжнародної організації “Спілки інженерів-нафтовиків” (SPE).

Із вітальним словом до присутніх звернувся директор Інституту нафтогазової інженерії Олег Витязь, який розповів про етапи становлення та розвитку відділення SPE в університет. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ОДА Івано-Франківської області.

Олег Витязь подякував ректору вузу, академіку НАН України професору Євстахію Крижанівському за допомогу та сприяння у функціонуванні відділення SPE.

Спілка інженерів-нафтовиків (SPE) є найбільшою організацією з індивідуальним членством, яка надає можливість підвищувати технічну і професійну компетентність. Кількість членів SPE постійно зростає. На сьогоднішній день до організації входить понад 168 тисяч членів в усьому світу і понад 190 професійних секцій, однією з яких є Івано-Франківська секція SPE.

Читайте також: В Івано-Франківському театрі ляльок пройшов фестиваль “Повір у себе!”. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...