Мед Атлант

Франківський суд позбавив волі вбивцю з Тернопільщини терміном на 8 років

Івано-Франківський міський суд виніс вирок у кримінальній справі тернополянина, який у селі Хом’яківка Тисменицького району вбив власника орендованої ним квартири.

Суд встановив, що влітку минулого року підсудний викрав у місті Тисмениця мопед чорного кольору та згодом перегнав його до села Хом’яківка, де залишив на зберігання у знайомого. Через декілька місяців підозрюваний разом зі своєю співмешканкою та її неповнолітньою дитиною почали орендувати житло у селі Хом’яківка. Кімнату вони знімали в чоловіка, який проживав самотньо. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу Івано-Франківського міського суду.

Приблизно через тиждень, після того як підозрюваний перебрався жити до потерпілого, вони сіли вечеряти, та розпивати алкоголь і тоді між ними раптово виник конфлікт, який переріс у бійку. Під час бійки підозрюваний почав наносити господарю помешкання удари в різні частини тіла та повалив його на землю. Після цього, схопивши дерев’яну ніжку від стільця, він почав наносити нею удари у життєво важливі ділянки тіла потерпілого. Згодом від отриманих ран чоловік помер.

В судовому засіданні підозрюваний свою вину визнав частково. Він не заперечував факт викрадення мопеда, але повідомив колегії суддів, що не хотів вбивати потерпілого, а тільки побити. З його слів, потерпілий чіплявся до його співмешканки, коли та спала.

Заслухавши покази підозрюваного, свідків, а також дослідивши матеріали справи та висновки медичних експертиз, Івано-Франківський міський суд ухвалив визнати підозрюваного 1987 року народження винним у інкримінованих йому злочинах та призначив йому покарання за вказані правопорушення у вигляді восьми років позбавлення волі.

Читайте також: Вбив, заховав у чемодані і вивіз у глухе село: подробиці вбивства студентки з Болгарії 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...