Мед Атлант

Франківські патрульні зупинили неповнолітнього водія, який у квітні на смерть збив жінку і втік

Вночі, з 26 на 27 червня, патрульні Івано-Франківська зупинили автомобіль, водій якого знаходився у стані алкогольного сп`яніння. Згодом поліціянти з`ясували, що це той водій, який у Крихівцях на смерть збив жінку.

Екіпаж патрульних на вул. К. Данила зупининив автомобіль “Опель Векстра”. У машині знаходився 17-річний водій з ознаками алкогольного сп’яніння. Згодом це підтвердилося —  Драгер показав 0.24 проміле. Від результату водій відмовився. Захотів проїхати в наркодиспансер. Там, при представниках ювенальної привенції, результат виявився 0, 08 проміле уже — негативний.

Відтак, інспектори винесли постанову на водія за  ч. 2 Ст. 126 КУпАП (Ред. — читайте нижче). Про це журанлістам МІСТА повідомили в прес-службі Управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську.

До слова, встановлено, що це водій, який 6 квітня у Крихівцях на смерть збив жінку, а з місця події втік. Юнак пояснив патрульним, що не побачив жінку на дорозі. Коли зрозумів, що вчинив ДТП, зупинився та повернувся до потерпілої. Перелякавшись, хлопець побіг додому. До речі, тоді неповнолітній рухався на автомобіль Volkswagen Golf —  на іноземній реєстрації.

Чому неповнолітньому не обрали міру запобіжного заходу, чому він знову за кермом авто —  з`ясовують журналісти МІСТА.

Щодо стану сп`яніння, то рівень алкоголю був низький, а за період часу , спілкуючись з патрульними і добираючись до наркодиспансеру, міг змінитися, упевнені поліціянти.

Довідково:

Стаття 126

Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки.

Частина 2.

Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, або передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом, – тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Читайте також: Позиція жорстка, ми не будемо терпіти такі речі в лавах поліції, — керівництво франківських патрульних про ДТП. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...