Мед Атлант

У патрульній поліції відсторонили від роботи інспектора через ймовірне одержання хабара

Такий інцидент трапився 11 липня. Зараз інспектора відсторонено. Прокуратура здійснює перевірку. Проте підозра щодо хабара не оголошена, а лише виявлено факт передачі грошових коштів та документів старшому інспектору сектору безпеки дорожнього руху.

МІСТО писало, що УПП в м. Івано-Франківську спільно із працівниками Департаменту патрульної поліції виявили факт передачі грошових коштів та документів старшому інспектору сектору безпеки дорожнього руху. Дмитро Міхалець каже, що це не пов’язано зі службовою діяльністю інспектора.

МІСТУ стало відомо, що інспектор – екс-ДАІвець, який з травня 2016 року переведений з ГУ НП в Івано-Франківській області до Управління патрульної поліції в м. Івано-Франківську. Переатестацію проходив в УПП. Свого часу в ГУ НП працював у ДАІ, а нині відповідає за безпеку і організацію дорожнього руху в УПП. Це громадянин 1982 року народження. За період роботи в ГУ НП заохочувався вісім разів, до дисциплінарної відповідальності притягався п`ять разів. За період роботи в патрульній поліції доган не мав.

У прес-службі прокуратури інформують, що наразі підозра не оголошена, триває розслідування за вище вказаним фактом. Мовляв, рано ще говорити про те, чи винен інспектор, але дані внесено до ЄДР.

Речник патрульної поліції Микола Гурак каже, що в УПП ініційовано службове розслідування:

“Управлінням патрульної поліції в м. Івано-Франківську ініційоване службове розслідування. Його призначає Департамент патрульної поліції, що у м. Київ. Відтак, старший інспектор сектору безпеки дорожнього руху відсторонений від роботи до результатів розслідування”.

Слідчі дії тривають. Ймовірно, справу закриють, так і не оголосивши підозру, але це у тому випадку, якщо доказів буде недостатньо.

Читайте також: Рукопашний бій, зброя та затримання злочинців: як у Франківську тактико-спеціальні навчання провели. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...