Мед Атлант

На Прикарпатті в бригаді тактичної авіації відбулось командно-штабне навчання. ФОТО

На Прикарпатті в бригаді тактичної авіації відбулось командно-штабне навчання, яке в черговий раз підтвердило професійний рівень пілотів наших винищувачів.

Під час навчання два Су-24 та бомбардувальники Старокостянтинівської бригади тактичної авіації, які виступили у ролі умовного ворога, здійснювали нанесення авіаудару з метою знищення злітно-посадкової смуги військового аеродрому в Івано-Франківську. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-центр Повітряного командування “Захід”.

На протидію умовному агресору в повітря було піднято черговий екіпаж винищувача МіГ-29. Ще один МіГ-29 перехоплював літак Л-39, що був застосований в якості легкого штурмовика противника. З моменту виявлення повітряних цілей, до потрапляння їх на індикатори літаків-перехоплювачів пройшли лічені хвилини, а від того – умовна поразка першого, а згодом і інших “ворожих” бортів зайняла декілька секунд.

Після успішного перехоплення та умовного знищення “агресора” ще хвилини зайняло повернення на свій аеродром. Довше для льотчиків, що впоралися з завданням, тривав “розбір польотів”, на якому ще раз досконало було розібрано кожну долю секунди повітряного протистояння.

Читайте також: Українські льотчики показали фігури “вищого пілотажу” на міжнародному авіаційному шоу. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...