Мед Атлант

На реконструкцію залу засідань обласної ради вже витратили близько ста тисяч гривень

В Івано-Франківську проводять реконструкцію малого залу засідань обласної ради. Тут обіцяють зробити сучасний та комфортний конференц-зал.

Директор комунального підприємства  Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна Віталій Костишин розповів МІСТУ, що реконструкцію залу вирішили зробити, оскільки там не було комфортних умов для роботи. Зал не оновлювали вже близько двадцяти років, востаннє ремонт проводився ще в 90-х роках.

Наразі триває ремонт стін та стелі. У залі встановлять системи кондиціонування, освітлення, радіозв’язку, монітор та мікрофони.

Ми облаштуємо кондиціонери, щоб не було так спекотно, як раніше, замінимо освітлення. Також встановимо систему для аудіо- та відео-конференцій. Тепер можна буде проводити конференцію у залі і одночасно спілкуватись з тими, хто, наприклад, в Чикаго, – каже директор комунального підприємства.

Кошторис такої реконструкції Віталій Костишин поки що озвучити не може, адже роботи ще не завершені. Він зазначив, що станом на сьогодні витратили уже близько ста тисяч гривень на закупівлю матеріалів. Ремонтні роботи проводяться за кошти обласного бюджету, які щорічно виділяють на підпримку підприємства.

Якби ми оголошували тендер, то одразу було б відомо вартість, але ми цього не робимо. Нам виділяють у кінці року певний кошторис на ремотні роботи. Цьогоріч ми проводимо реконструкцію 24 об’єктів по місту та області. Серед них – облаштування залу засідань обласної ради, – зауважив Костишин.

Директор комунального підприємства каже, що суму витрачених коштів на реконструкцію приховувати не будуть, а після завершення оприлюднять їх на сайті обласної ради. Роботи планують завершити до 11 вересня.

Читайте також: “Пішохідний” фонтан в центрі Івано-Франківська коштуватиме франківцям більше 8 мільйонів гривень

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...