Мед Атлант

Приблизно чверть МАФ в Івано-Франківську працюють після завершення терміну дії дозволів на встановлення

Як вже інформувало МІСТО, в Івано-Франківську налічується півтисячі так званих малих архітектурних форм, або МАФів. Існує перелік розміщених в місті тимчасових споруд, термін дії дозволів на які закінчився (123 тимчасові споруди – приблизно чверть від загальної кількості).

Про це йдеться у довідці про результати моніторингу тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності в місті Івано-Франківську, інформує МІСТО.

Проте, близько половини заяв по даних об’єктах вже подані для погодження архітектурних типів. Щодо решти зазначених тимчасових споруд проводиться робота по демонтажу. Загалом за результатами обстеження порушення в діяльності виявлено в 33 тимчасових спорудах. З них 15 тимчасових споруд вже демонтовано, 1 – подано на демонтаж, на 5 СГД було складено приписи. Також було виявлено 6 ТС, які не функціонують, з яких 4 ТС вже демонтовані. Ще в 6 ТС діяльність здійснюють інші підприємці.

Читайте також: У 2017 році в Івано-Франківську надано дозволи на розміщення 56 нових МАФ, серед яких лише 6 – місцевим товаровиробникам

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...