Мед Атлант

Для відновлення субсидії: “Теплокомуненерго” пропонує франківцям реструктуризувати борги

 Державне міське підприємство “Івано-Франківськтеплокомуненерго” закликає споживачів, які мають борги, заключити договір реструктуризації.

Про це повідомляють на сайті підприємства.

“Для відновлення отримання субсидій по комунальних послугах необхідно укласти Договір про реструктуризацію боргу перед ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго». Про це ми вже неодноразово наголошували на сайті нашого підприємства. Цією порадою вже скористалося чимало наших абонентів”, – йдеться у повідомленні.

Станом на 01.09.2017 р. вже укладено Договорів про реструктуризацію боргу із 625 особами на загальну суму 3 100 055 грн., – повідомляє керівник групи по роботі з боржниками нашого підприємства Руслан Коростіль. – Кількість бажаючих укласти Договір, на разі, не зменшується. Договір про реструктуризацію укладається на півроку і перший внесок боржника повинен складати не менше 25% від суми боргу. Нині сума первинного внеску досягла 750038 грн. Коли боржник є пенсіонером із мінімальною пенсією чи інвалід, то підприємство іде на зустріч такій людині і перший внесок переглядається в сторону зменшення. Проте якщо боржник вже має судовий позов щодо погашення боргів, то окрім першого внеску він має погасити і судовий збір.

Після оформлення всіх процедур, абонент отримає на руки Договір про реструктуризацію боргу, який необхідно віднести у Департамент соціальної політики МВК для відновлення субсидування.

Для укладання Договору про реструктуризацію боргу необхідно мати при собі такі документи:

– копії паспорту та ідентифікаційного коду;

– копію квитанції про оплату 25% першого внеску від суми заборгованості.

Представник групи по роботі з боржниками, який укладатиме Угоди про розтермінування, знаходиться на 1 поверсі адміністративного корпусу.

Щодо всіх додаткових питань і роз’яснень можна звертатися за телефонами:

(0342) 54-09-60; 067-344-35-40 у робочі дні з 08.00 до 16.00.

Читайте також: Субсидії по-новому: як змінилася система нарахування

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...