Мед Атлант

За минулі вихідні у ДТП на Прикарпатті загинули дві людини, чотирнадцять – травмовані

На вихідних на Прикарпатті у автоаваріях дві людини загинули, а чотирнадцять – травмовані. Про це повідомляють в ГУ НП в Івано-Франківській області.

На Яремчанщинні смертельні тілесні ушкодження в аварії отримала 52-річна пасажирка мікроавтобуса, а ще одна жінка загинула від наїзду на неї машини у с. Черче Рогатинського району, коли вона знаходилася на зупинці громадського транспорту. Автопригода, в результаті якої загинула мешканка Львівської області, трапилася о 03 год. 20 хв. 9 вересня у смт. Ворохта. Як наразі встановлено, чоловік, керуючи автомобілем Мерседес Бенс -310 Д не впорався із керуванням та з’їхав в кювет. Внаслідок чого транспортний засіб перекинувся. Як наслідок троє пасажирів травмовано, а одна жителька Львова, від отриманих травм загинула на місці події. Водій тверезий.

Інша автопригода зі смертельним наслідком сталася у селі Черче, Рогатинського району. Водій автомобіля марки “Део Сенс”, рухаючись автомобільною дорогою сполученням “Мукачево-Львів”, порушив правила дорожнього руху, внаслідок чого допустив зіткнення із автомобілем марки “Москвич-М4120”, під керуванням водія 1968 р.н., мешканця Рогатинського району, який рухався попереду нього у попутному напрямку. Внаслідок зіткнення автомобіль марки “Део Сенс” винесло за межі проїжджої частини, де водій автомобіля не зміг уникнути наїзду на присутніх на автобусній зупинці людей. Як наслідок – троє травмованих, а одна жінка, місцева мешканка від отриманих травм померла у лікувальному закладі.

Читайте також: На Прикарпатті мешканці села перекрили дорогу, на якій 12 людей загинули, а 9 ‒ травмувалися. ФОТО

9 вересня близько 16:10 год. в с. Старі Кривотули, Тисменицького району на автодорозі державного значення Н-10 «Чернівці-Івано-Франківськ» автомобіль марки «Опель Вектра», водія з Тлумацького району 1992 р.н., рухаючись в сторону смт. Отинія, здійснюючи поворот ліворуч, не надавши перевагу у русі допустив зіткнення із автомобілем марки «Нісан Альмера», під керуванням водія 1989 р.н., громадянина республіки Молдова, жителя м. Кишинів. Внаслідок ДТП пасажири автомобіля «Нісан Альмера» громадянка республіка Молдова 1975 р.н., отримала тілесні ушкодження у вигляді забою лівої гомілки, доставлена в Тисменицьку МЛ, а її співвітчизник 1976 р.н., від госпіталізації відмовився. Госпіталізації не потребував і водій з Тлумацького району. Згідно актів медичних освідчень на факт вживання алкоголю обидва водії тверезі.

Ще одна аварія сталася 9 вересня на Надвірнянщині. За попередньою інформацією 26-річний житель району, рухаючись мотоциклом марки “ВАЙПЕР”, на одній із вулиць села Красна вчинив наїзд на 15-річного пішохода після чого потерпілого доставили до Надвірнянської ЦРЛ з тілесними ушкодженнями у вигляді черепно-мозкової травми, перелому тазової кістки та множиних забоїв. Водночас, медики засвідчили, що водій мотоцикла перебував у стані алкогольного сп’яніння. За керування транспортним засобом у нетверезому стані його притягнуто до адміністративної відповідальності. Поліцейські у рамках розпочатих кримінальних проваджень за вказаними фактами ДТП з’ясовують усі обставини їх вчинення.

10 вересня о 00:15 год. в м. Тлумач, водій мотоцикла “Ямаха-хj.600” без реєстраційного номера, 1999 р.н., житель м. Тлумач, рухаючись по вул. Винниченка, біля перукарні “Надія”, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, здійснив наїзд на бордюр тротуару, впав з мотоцикла, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження у вигляді: закритий перелом правої ключиці, множинні рани ділянки голови та кісток правої гомілки. В ході огляду місця події з місця вилучено мотоцикл Ямаха-хj.600″ без реєстраційного номера, який поміщений на території Тлумацького ВП, у водія взято кров на алкоголь та госпіталізовано в травматологічне відділення ЦРЛ.

10 вересня близько 18.00 в с. Пасічна, Надвірнянського району, водій 1962 р.н., житель сусіднього села, керуючи автомобілем “ВАЗ 2105”, рухаючись із с. Пнів в сторону с. Пасічна, виконуючи поворот ліворуч, зіткнувся із мотоциклом марки «Viper» під керуванням водія 1995 р.н., жителя району, який здійснював обгін. В результаті зіткнення мотоцикл від удару відкинуло на узбіччя, де він здійснив наїзд на пішохода 1931 р.н., жителя с. Пасічна, Надвірнянського району. Пішохода доставлено до Надвірнянської ЦРЛ. Йому діагностували закриту черепно-мозкову травму. Усі учасники ДТП за результатами медосвідчення тверезі. Автомобіль та мотоцикл доставлено в Надвірнянський ВП.

Читайте також: Прикарпатські поліцейські затримали чоловіка з гранатою. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...