Мед Атлант

Міських голів Прикарпаття закликають виділяти кошти на обласний госпіталь ветеранів війни

Сьогодні, 12 вересня, на базі Національного заповідника “Давній Галич” під час виїзного засідання Консультативної ради з питань місцевого самоврядування обговорили питання щодо надання фінансової допомоги Івано-Франківському обласному госпіталі ветеранів війни.

2 березня 2017 року Консультативна рада з питань місцевого самоврядування прийняла рішення про надання районними та міськими радами міст обласного значення фінансової допомоги для проведення ремонтних робіт в Івано-Франківському обласному госпіталі ветеранів війни, який знаходиться у Коломиї.

Сьогодні присутні обговорили стан виконання цього рішення. Зокрема зазначили, що минулого року з обласного бюджету на ремонтні роботи госпіталю було виділено 600 тисяч гривень. В цьому році у бюджеті області закладено 8,6 мільйонів гривень на цей об’єкт. Крім того, для проведення ремонтних робіт було додатково виділено ще близько мільйона гривень.

Також кошти в сумі 200 тисяч гривень виділили з бюджету Івано-Франківська, 50 тисяч – з Болехова, 40 тисяч гривень – Богородчан, 30 тисяч гривень – Калуша, 100 тисяч гривень – Надвірної та 15 тисяч гривень – Рогатина. І також з бюджету Коломиї виділять ще 200 тисяч гривень.

Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич зауважив, що з обласного бюджету планують виділити ще 500 тисяч гривень.

Відтак, міських голів Прикарпаття закликали і надалі виділяти кошти для госпіталю ветеранів війни.

Там лікуються і будуть лікуватись і Ваші мешканців. Тому варто виділяти кошти на цей заклад, – зазначив Олександр Сич.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...