Мед Атлант

На Івано-Франківщині збудують декілька вітрових електростанцій

Сьогодні голова облдержадміністрації Олег Гончарук підписав Меморандум про співробітництво у сфері розвитку вітроенергетики в Івано-Франківській області із ТОВ «Кліар Енерджі-Івано-Франківськ».

Згідно з документом, вітрові електричні станції заплановано побудувати на території Перегінської селищної ради та Липовецької сільської ради Рожнятівського району, Брошнівського та Осмолодського лісового господарства.

Сьогоднішня подія вкотре доводить, що Івано-Франківщина відкрита для бізнесу, для інвестицій. — зазначив Олег Гончарук. —  Підкреслю, що відновлювальна енергетика в наш час є важливою складовою для забезпечення енергетичної незалежності нашої держави.

У свою чергу, директор підприємства Андрій Гріненко подякував голові облдержадміністрації за довіру і розповів про напрацювання, які його компанія має в цій сфері. А також відзначив, що ТОВ «Кліар Енерджі-Івано-Франківськ» зареєстрована в області і сплачує всі свої податки саме на Прикарпатті, — повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Слід відзначити, що реалізація Меморандуму стане практичним внеском у соціально-економічний розвиток Прикарпаття i дозволить за рахунок об’єднання вcix можливих джерел фінансування та залучення інвестицій, забезпечити диверсифікацію джерел енергопостачання регіону, сприятиме його енергетичній незалежності.

Читайте також: Забруднений Бурштин: чи ефективні екологічні проекти компанії ДТЕК?

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...