Мед Атлант

Італійський режисер презентував франківцям комедійну стрічку

Сьогодні, 16 вересня, до театру-кіно “Люм’єр” українсько-італійську комедію “Ізі” приїхала презентувати творча команда.

Фільм уже зібрав чимало схвальних відгуків не лише в Україні, а у Європі й став учасником Каннського кінофестивалю.

Бюджет фільму – мільйон 200 тисяч доларів. Кінострічку фінансували дві сторони, більшу частину витратила українська команда. Локації фільму також зняті у двох країнах: містечку поблизу Венеції та українському Стрию, Трускавці, Києві й Карпатах.

Італійський режисер Андреа Маньяні написав сценарій стрічки 7 років тому й лише після знайомства з українською командою вирішив втілити його на екрані. Зйомки фільму тривали 10 місяців.

Як розповідає команда, фільм добре сприйняли в Європі, наразі 57 країн розглядають можливість придбати права на його трансляцію.

Сюжет: комедійної стрічки розповідає про італійського невдаху на ім’я Ісідоро, життю якого ніхто не позаздрить. Головний герой частенько пропадає в нічних закладах міста. Сорокарічний чоловік вже зневірився змінити своє хитке становище, в результаті чого не прагне до нових спроб досягти необхідних висот. Його сім’я практично відреклася від нього, а друзі залишили в глибокій самоті, так як кожен пішов власною дорогою. Незабаром, у нього з’являється чудова можливість виправити ситуацію, коли його старший брат робить йому вигідну пропозицію.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...