Мед Атлант

В Івано-Франківську відбувся «Audi Business Мeeting»

Офіційний дилер «Audi Центр Львів на Липинського» 8 вересня об’єднав бізнесові кола Франківщини для обговорення актуальних питань бізнесу в умовах сьогодення та представили усім прихильникам високих технологій модельний ряд автомобілів AUDI для проведення тест-драйвів.

Інформаційним партнером заходу виступив суспільно-політичний журнал «МІСТО».
На території відпочинкового комплексу «Канада» усі учасники заходу отримали унікальну можливість випробувати в дії неперевершені бестселери модельного ряду – Audi Q7, Audi Q5, Audi A6 та Audi A3. Крім того, на учасників чекала унікальна нагода протестувати та оцінити потужність спортивної новинки модельного ряду Audi – Audi SQ5.
Тест-драйви автомобілів Audi відбувалися у формі захопливих командних заїздів по спеціально обраній трасі, що дозволило кожному з учасників випробувати в дії три автомобілі та максимально насолодитися перевагою високих технологій. Крім того, усі бажаючі, змогли взяти участь у бізнес-ланчі для власників та топ-менеджерів бізнесу і прослухати інформацію щодо актуальних тем сьогодення від доповідачів, запрошених юридичною компанією «HD Partners». Своїми знаннями у сфері бізнесу поділилися Мирослав Волошин, Дмитро Боярчук, Степан Ревич, Тетяна Мєшкова.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...